Akció!

Világalakító könyv

3 990 Ft 2 800 Ft

Akció: Az első 300 megrendelőnek ajándékposzterrel!

Cikkszám: DK-01 Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

Leírás

Akció: Az első 300 megrendelőnek! A könyv várható megjelenése: Október 30.
Végre megjelent a Világalakító című könyvem, mely már régóta nagy vágyam volt! A tartalmát tekintve 60 színes oldal, mely saját írásaimat, és illusztrációimat tartalmazza. Igyekeztem újfajta megközelítésben értelmezni a gyerekmeséket, így létrehozva a modern meséket. Bár a történetek többsége fabula, mégis nem féltem a digitális kor termékeit is belevenni a történetbe. Így jött létre például a cincogásképtelen egér meséje, ki azóta is számítógépeink dolgos egereként dolgozik a háztartásokban. Könyvemet mindenkinek szeretettel ajánlom!

Mire is számíthattok pontosan:
-60 színes oldal
-Kemény borítós könyv
-9 egyedülálló történet
-3 oldal lovas szóviccre alapuló szórakoztató illusztrált iromány
-3 vers
-Színezők
-Gondolatébresztők és foglalkoztatók
-Minden történetet egy kis “Tudtad-e” érdekesség színesít

A könyv adatai:
Írta: Balog Krisztina
Kiadó: Somnis Kiadó
Címe: 5310, Kisújszállás Szabadság Téri ltp 11. 2/11
Felelős kiadó: Mércse László Gergő
Szakmai lektor: Mércse-Ágfalvi Judit
Korrektúra: Holló Ágnes
Felelős szerkesztő: Bérczi Emese
A borítótervet a szerző illusztrációi alapján Mércse László Gergő készítette.
ISBN 978-615-00-6181-8
Támogatóink: Szabad Szombat Táncegyüttes, Horváth Kert Vendéglő, FITatHome, Hangolj Rá! Angol nyelvoktatás.

A kiadó értékelése:
“Mindazon szülők számára, akiknek fontos, hogy a gyermekeik rohanó világunkban egy erkölcsileg stabil, morálisan kifogástalan nevelést biztosítsanak, szerzőnk Balog Krisztina egy varázslatos világot hoz egy A/4-es méretű, patinás, keménykötésű remekmű formájában, mely nem csupán nevelő célzatát tekintve bizonyul egy igazi kincsnek, de magával ragadó történetei és a hozzá tartozó tanulságok bizton mindenkit elvarázsolnak. A könyv főleg állatmeséket, (fabulákat) tartalmaz, melyek méltán váltak híressé a klasszikus gyermekirodalomban karikaturizált személyiségrajzaikról, valamint tanulságos történeteiről. Ezen kívül ez a könyv remek kifestőket, és fejlesztő célzatú feladatokat is tartalmaz. Kiváló ajándék lehet óvodásoknak és kisikolásoknak.”
Könyvtárosok és pedagógusok értékelése:
“Balog Krisztina tanítványom volt zenei könyvtári munka kurzuson, hasonló zenei ízlésünk és világlátásunk révén lelkitársamnak tekintem. Később önkéntesként a Bródy Sándor Könyvtárban kézműves foglalkozásokat tartott kisgyermekeknek, akik egyszerűen imádták. Boldog vagyok, hogy megjelenhetett első könyve a Világalakító. Letehetetlen. A kedves, modern állatmesék, a lenyűgöző illusztrációk, a tanulságok, az érdekességek és jópofa feladatok, színezők mind arra ösztönöznek, hogy dúdoljam a dalt: “Színezd újra, színezd újra, Az életed, ha megfakulna!” Szívből ajánlom minden kisgyermeknek és szüleiknek, akik egyedi, kimagasló színvonalú gyermekirodalmat keresnek. Alig várom a következő művét!” -Zsoldos Marianna zenei könyvtáros (Bródy Sándor Megyei Könyvtár)

Az előrendelési kampány keretében, most 15% kedvezménnyel rendelheted elő a könyvemet, melyet Október 10 után tudunk kiszállíttatni. A kedvezményes időszak Szeptember 4-től Október 10-ig tart!