Ha te is szeretnél egyedi pólót, jó helyen jársz!
Festettem már fotó alapján is, valamint a vevők egyedi elképzelései alapján is, gyakorlatilag megvalósítottam az álmaikat. Ha neked is lenne egyedi ötleted, amit szeretnél magadon viselni, de még egyik nyomtatott pólós oldalon sem találtál hasonlót, szavazz nekem bizalmat és a te álmaidat is megvalósítom!

Ha pedig SOS festett ajándékra van szükséged, a shopban méret szerint találhatsz már megfestett pólókat, amiket akár azonnal is ki tudunk postázni neked!

Élénk, tartós színek

 Gyönyörű élénk színeket használok, melyeket kedved szerint kombinálhatsz többféle különleges festékkel.

Csillogós és 3D festék

A csillogós hatású festék feldobja a legszürkébb színeket is, ráadásul kedvedre kombinálhatod a 3D hatású, puffi festékkel is!

Neon és fluoreszkáló szín

Sötétben világító ruha? Ilyen létezik? A válasz: Igen! Nálam lehetőséged van fluoreszkáló és élénk, neon színű pólót is rendelni! Ha igazán extrém jellem vagy, ezt ki kell próbálnod!

A dreamland és Ti

Sok elégedett ügyfél után kaptam is néhány képet, melyben a pólóimban szerepeltek. Szerintem istenien állnak! Ha Te is szeretnéd , hogy a képed kikerüljön ide, vedd fel velem a kapcsolatot a Rendelésben megadott címen! 

Eddigi Kézzel festett pólóim és táskáim

Mosási és vasalási útmutató

A pólók mosásáról

Sokan kérdezitek, hogy mosáskor nem jön e ki a szín a pólókból. A válaszom nem! Tartós festékkel dolgozok, ami nem jön ki a mosással!

Hogyan moshatom?

A kézzel festett pólóimat maximum 40 fokon, kifordítva moshatod mosógépben, a színes ruhák közé sorolva. Első mosáskor az öblítőt nem ajánlom, a fehér ruháim pedig egyáltalán nem szeretik a fehérítőt.

Hogyan Vasaljam?

A kiszáradt pólók vasalást nem nagyon igényelnek, viszont ha nagyon durva a centrifugátok, lehet szükség lesz rá. Ebben az esetlen a vasalást vasalópapíron keresztül szükséges elvégezni.

Vedd fel velem a kapcsolatot!