Hogyan rendelhetsz kézzel festett cuccot?

65564-OBDNFN-698

Egyediség

Megbízhatóság

Minőség

Kreativitás

Szállítás

A szállítás költségei:

Ékszerek: 0 Ft
Postán maradó póló: 1000 Ft
Házhoz szállítás belföld: 1500 Ft Házhoz szállítás külföld: 1800 Ft 

20000 Ft feletti belföldi rendelés esetén a postaköltséget én állom!

A rendelésetek személyes átvételére Eger, Bélapátfalva, Szilvásvárad és Ózd területén van lehetőségetek!

Számlázás

Amennyiben a munkám elnyerte a tetszésedet, számlát állítok ki a nevedre, amit előre elküldök Neked. Ha probléma merül fel, erre tudsz majd hivatkozni, viszont a számla elkészülte után fizetési kötelezettséged lesz felém.

Fizetés

A fizetés előre történik, kivéve személyes átvét esetén. A fizetés módja lehet banki átutalás, vagy a postán igényelhető sárga csekk formában is.

Szállítás

A pénzösszeg beérkezése, illetve sárga csekkes fizetés esetén a bizonylat bemutatása után postára adom a rendeléseteket ami kb. 3 nap múlva már nálatok is lesz. A csomag feladása után bizonylatot kaptok arról, hogy a csomagotok tényleg feladásra került.

Mondd el az álmod!

Kitaláltad, hogy farkast szeretnél, ahogy a holdad üvölti, mindezt mondjuk kék színben? Megoldható!

Küldj képet!

Találtál egy jó kis képet, amit szeretnél megfestetni? Állok elébe! Te elküldöd  a fotót, én pedig a maximumot hozom ki belőle!

Válassz a kész mintáimból!

Találtál a mintáim között egyet ami a szívedhez nőtt, vagy van egy festményem, amit szívesen hordanál magadon? Írj bátran!

Balog Krisztina

Szeretnél egyedi, csak neked készült pólót? Írj nekem bátran és közösen kitalálunk egy szuper menő, egyedi mintát! Pólóim a TI egyediségetekre és egyéniségetekre van szabva, így ha rendeltek semmiképpen nem tudom megvalósítani előzetes kommunikáció nélkül. Tudom, a mai világban a személyes kapcsolatok már nem élik fénykorukat, de én megpróbálkozok a lehetetlennel, és remélem partnert találok a dologban! Amennyiben rendelni szeretnél, akkor nagyon egyszerűen, a borítékra kattintva veheted fel velem a kapcsolatot (info@dreamlandpolo.hu) !