Művészeink

Balog Krisztina

„Széleskörűen belekóstoltam a különféle képző- és iparművészeti stílusokba, és sok esetben ötvözöm is őket. Egyaránt alkotok kézműves dolgokat, illetve kézi és gépi festést és grafikai szerkesztés is végzek. Gyakorlatilag a munkám a hobbim, melyet gyerekkorom óta űzök, és ami leginkább boldoggá tesz!”

Bontovics András Kristóf

„A minimalizmus, az egyszerű geometriai formák, a jellegzetesség és az odaadás jellemzi azokat a munkákat, amik kikerülnek a kezeim közül. Szeretek játszani a betűkkel. A mögöttes tartalom és a több jelentéstartalom az ami betud indítani egy olyan munkába amit szívből lélekből alkotok.”

Vig József (Joseph Vig)

Vig József (Joseph Vig) egy igazán kreatív, humoros, sokoldalú és tehetséges művész, aki a digitális és hagyományos kézi rajzolást is magas színvonalon műveli. Ha kedveled a karikatúrákat, a meseillusztrációkat és a képregényeket, akkor az ő alkotásai neked valók!

Korsoveczki Lizett

Lizett egy nagyon kedves barátom, akivel számtalan alkalommal dolgoztunk már együtt, különféle kézműves projekteken. Évek óta a segédoktatóm, sok kézműves fogást tanulhatott el tőlem, ám az utóbbi években egy általam ismeretlen terepre evezett, és elkezdte megismerni a faragást, különféle maratási eljárásokat, és a gravírozást is. Művei leginkább a természetet ábrázolják, de sok esetben dolgozik megrendelésre is, így egészen egyedi témákat is feldolgozott már.

Nagy Ádám

Nagy Ádám egy olyan művész, akire érdemes figyelni. Témái érdekesek, modernek, provokatívak, és sok esetben futurisztikusak. A megvalósítás pedig igazán újszerű és izgalmas. Festményeit órákig lehet bámulni a sok apró részletekért, a telt és intenzív színekért, miközben az ember azon rágódik, hogy ezt vajon hogyan is csinálhatta. A festésen kívül tetoválással is foglalkozik, ennek következtében művészete igencsak sokféle.

Szeles Szilvi

Szilvi munkáit átjárja a modernség és valami igazán finom, nőies báj, miközben a formai világa sok esetben egészen robosztus. A gyönyörű vonalvezetés, és a telt színek igazán csodálatos összhangot alkotnak, és úgy állnak össze a műveiben, hogy közben a kép nem veszíti el a frissességét és nem válik giccsessé.